Thai Panaeng Curry med Kycklingfilé

Här kommer recept på en thai kycklinggryta. Egentligen är receptet för lax men jag har bara gjort det med kyckling och det blir mycket gott. Gör med antingen ris eller nudlar.




Ingredienser för 4 personer

 

1 burk thai panaeng curry 400 ml

300 g Kycklingfilé
1 burk bambuskott
1 ask färsk spenat
6 nystan äggnudlar (eller ris om man vill ha det)
Ev: 1 tsk hackad röd chili till garnering

 

Gör så här

Häll innehållet i mrs cheng's thai panaeng curry i en kastrull, hetta upp, rör då och då. Tillsätt bambuskott och kycklingfilén, skuren i stora bitar. Låt sjuda tills fisken är klar, ca 5 minuter. Servera tillsammans med mrs cheng's egg noodles. Garnera med hackad röd chili.



/Anna-Karin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0